Christian Horner: “Sergio Perez zal Max Verstappen tot het uiterste pushen”

Red Bull-teambaas Christian Horner heeft in een interview te kennen gegeven erg veel van Sergio Perez te verwachten. Volgens Horner zal de Mexicaan er ook voor zorgen dat Max Verstappen veel meer gepusht wordt.


Met Sergio Perez haalde Red Bull voor het eerst in jaren een rijder in huis die niet tot het eigen programma met jonge racetalenten behoorde. Meer zelfs, met Perez halen ze een zeer ervaren rijder in huis die absoluut het potentieel heeft om vooraan mee te strijden.

“Checo heeft erg veel ervaring en rijdt al tien jaar in de Formule 1. Zijn prestaties afgelopen seizoen waren geweldig en zijn performance tijdens de races was zeer, zeer sterk,” vertelt Horner in een interview met ‘Racingnews365’.

Alex Albon vormde nooit een bedreiging voor Max Verstappen, net als dat ook zijn voorganger Pierre Gasly dat nooit was. Maar Sergio Perez zal als nieuwe teamgenoot volgens Christian Horner een veel grotere uitdager van Verstappen zijn.

“Ik denk dat hij Max meer kan pushen dan Albon afgelopen seizoen kon. Dat geeft ons hopelijk een betere, gecombineerde kracht om het gevecht met Mercedes aan te kunnen gaan,” blikt Horner vooruit naar komend seizoen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023