Christian Horner: “Verstappen moet stoppen met fouten maken en hieruit leren”

Max Verstappen had in Monaco mogelijk zijn eerste polepositie ooit kunnen veroveren maar de Nederlander verprutste die kans door tijdens het slot van de laatste oefensessie te crashen.


“Monaco is een plaats die bijt wanneer je in de fout gaat en hij is vandaag flink gebeten tijdens een sessie die er weinig toe doet, buiten het feit dat je de wagen afstelt,” vertelde Horner tegenover ‘Channel 4′.

“Hij zit in een wagen die in staat is om races zoals deze te winnen en dat zal hem nog meer pijn doen want je krijgt niet veel kansen om de GP van Monaco te winnen.”

Eerder had ook al Nico Rosberg gezegd dat Max Verstappen niet leert uit zijn fouten en dat hij vreest dat Max Verstappen nooit zal leren. Red Bull-teambaas Christian Horner denkt echter wel dat Verstappen uit zijn crash zal leren.

“Hij moet hieruit leren en stoppen met het maken van zo’n fouten. Hij beseft dat beter dan wie dan ook en ik kan me inbeelden dat het voor hem een pijnlijke kwalificatie was omdat hij moest toekijken waar hij had kunnen staan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023