Corinna steunt Michael bij zijn comeback

Corinna, de vrouw van Michael Schumacher, heeft laten verstaan dat ze haar echtgenoot volledig zal steunen wat betreft diens comeback in de Formule 1 in 2010.
Vlak voor Kerstmis konden we al op diverse websites naar de herhaling van BBC kijken waarop Michael Schumacher persoonlijk liet weten wat de exacte plannen,verwachtingen en doelstellingen zijn voor 2010. De Duitse legende maakt dus zijn comeback bij Mercedes GP en dat haalt uiteraard zijn hele gezinsleven overhoop. Is de droom van vele supporters een lastige situatie voor echtegnote Corinna?

“De behoefte om terug in de F1 te racen is plots opgedoken en uiteraard zal de comeback van Michael een invloed hebben op ons gezinsleven. Toen hij me vertelde dat Ross hem het voorstel had gedaan was hij niet te houden en het is duidelijk dat zijn passie voor het racen nog enorm groot is. Deze passie heeft van Michael de persoon gemaakt die hij vandaag de dag is”.

“Toen ik hem leerde kennen was hij al bezig met racen dus heb ik automatisch vertrouwen in hem want hij weet precies wat hij doet en daarom zal ik hem ook steunen. Michael is iemand die niet zonder uitdaging kan, het is de manier waarop hij leeft. Ik begrijp dus zijn beslissing en om eerlijk te zijn vind ik zijn keuze echt een geweldige zaak”, aldus Corinna Betsch, de echtgenote van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen