Curator: “Maandag vergadering over toekomst van Caterham”

Volgens de curator van de F1-renstal Caterham vindt er morgen een belangrijke vergadering over de toekomst van het F1-team.

Vandaag bericht de Britse krant Sunday Express immers over een vergadering die morgen zal plaatsvinden tussen de curator en de belangrijkste schuldeisers van de renstal. Tijdens de vergadering zullen de schuldeisers geïnformeerd worden over de partijen die interesse tonen in een eventuele overname van de F1-renstal.

Curator Finbarr O’Connell liet eerder reeds uitschijnen dat hij bij voorkeur nog voor het einde van het jaar een overnemer vindt voor de renstal. Op dat vlak begint de tijd ondertussen te dringen, maar mogelijk komt morgen alles dus in een stroomversnelling. Er zouden drie partijen interesse tonen in een eventuele overname van de renstal, waarvan er naar verluidt twee ernstig geïnteresseerd zijn.

Caterham kreeg ondertussen ook reeds toestemming om volgend seizoen met haar wagen uit 2014 aan de start te verschijnen. Dat geeft de curator ook wat meer tijd en ademruimte om een overnemer te vinden. De ontwikkeling van een nieuwe wagen voor het seizoen 2015 zou normaal immers al lang in een vergevorderd stadium moeten zitten en ook erg veel geld zou kosten.

Door de zekerheid dat er met de wagen van 2014 mag gereden worden is een onzekere factor weggenomen waardoor er ook meer partijen interesse in de F1-renstal tonen. Voorlopig blijft het echter afwachten of Caterham ook daadwerkelijk aan de start zal verschijnen van het F1-seizoen 2015.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}