Curator neemt beheer Caterham F1 team op zich

Het beheer van het Caterham F1 team is overgedragen aan een curator.

De voorbije dagen raakte bekend dat Tony Fernandes en Engavest, het consortium dat de F1-renstal kocht en het dagelijks management reeds op zich had genomen, ruziën over de overdracht van de aandelen van de renstal.

Engavest, dat de renstal onder meer van Tony Fernandes overnam, dreigde ermee zich volledig terug te trekken uit de verkoop en het dagelijks beheer van de renstal. Er is nu echter een akkoord bereikt tussen alle betrokken partijen waarbij het beheer van de renstal wordt overgedragen aan een curator.

“Vertegenwoordigers van het Caterham F1 team zijn akkoord gegaan met een verzoek van de curator van Caterham Sports Limited, alsook de advocaten van Tony Fernandes, om het management van de renstal over te dragen aan curator Finbarr O’Connell, dit zodat het F1-team kan blijven werken en zich kan voorbereiden op de komende races,” luidt het in een mededeling van de renstal.

En er was haast bij om een oplossing te vinden. Indien de renstal wil deelnemen aan de GP van de Verenigde Staten in Austin moeten de F1-bolides immers uiterlijk morgen op het vliegtuig richting Austin gezet worden. Heel wat F1-materiaal van andere teams is vandaag en gisteren trouwens reeds toegekomen in Austin.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:21:”caterham_headline.jpg”;}
Het beheer van het Caterham F1 team is overgedragen aan een curator.