Curatoren Caterham blijven hopen op een doorstart

De tijd begint te dringen voor het Caterham F1 team om een overnemer te vinden. De curatoren blijven er echter in geloven en geven de hoop op het vinden van een overnemer nog niet op.

Al geruime tijd zijn de curatoren op zoek naar een overnemer voor de renstal Caterham. Via een crowdfundingactie slaagde men erin om er voor te zorgen dat Caterham aan de start kon verschijnen van de laatste race van het seizoen 2014. Dat was op zich echter geen definitieve oplossing, maar het zorgde er wel voor dat enkele partijen interesse toonden in een eventuele overname van de renstal.

De zoektocht naar een mogelijke overnemer gaat ondertussen onverstoord verder, ook al liet Bernie Ecclestone zich tijdens een interview met Sky Sports niet positief uit over de kansen op overleven voor Caterham. Ecclestone is in rechtstreeks contact met een mogelijke overnemer voor Marussia, maar volgens diezelfde Ecclestone zal het over en uit zijn voor Caterham.

De curatoren van de renstal geven de moed echter niet op en blijven hopen op een doorstart.

“Ik heb nog steeds hoop,” zei Finbarr O’Connell van Smith & Williamson tegenover Reuters. “Zolang er partijen zijn die mogelijk nog iets voor elkaar willen krijgen zal ik de handdoek niet in de ring gooien.”

“Mocht ik dat doen, dan moeten we immers een veiling organiseren waarbij alle bezittingen van de renstal verkocht worden en dat kan ik eigenlijk op ieder moment doen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023