D’Ambrosio schrijft zich in voor de Formula –E

Vandaag heeft Jérome D’Ambrosio zijn naam bijgezet op de Drivers’ Club van het Formula-E kampioenschap.
image

Formula-E is een kampioenschap met elekrtische formule wagens dat later dit jaar van start zal gaan. Vandaag heeft Jérome D’Ambrosio zijn naam op de lijst geschreven van de Formula-E Drivers’ Club.

Dat is een pool van internationale namen die allen het nieuwe kampioenschap ondersteunen en die ook expliciet de wens uitgedrukt hebben om hieraan deel te nemen in de toekomst.

“Formula E is de toekomst van motorsport”, zegt D’Ambrosio, “Het is knap om te zien hoe een platform dat opwindend, glamoureus en milieuvriendelijk is, naar een meer duurzaam formaat van race-entertainment werkt”.

En D’Ambrosio was niet de enige ex-F1 piloot die vandaag zijn naam heeft toegevoegd. Ook Jarno Trulli en Nick Heidfeld hebben vandaag te kennen gegeven serieuze interesse te tonen om aan dit kampioenschap deel te nemen.

Andere bekende namen die op de Formula-E Drivers’ Club staan, zijn Christijan Albers, Jaime Alguersuari, Sébastien Bourdai, Sébastien Buemi, karun Chandhok, Robert Doornbos, Narain Karthikeyan, Takuma Sato en Bruno Senna.

Tot op vandaag heeft enkel nog maar het Audi Sport ABT team zijn piloten bevestigd. Hier staan Di Grassi en Daniel Abt al in duo opgesteld.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print