Dan toch … ticketverkoop GP van Italië stopgezet

Het circuit van Monza heeft dan toch de ticketverkoop voor de GP van Italië stopgezet.


Op het vlak van het coronavirus COVID-19 is Italië één van de zwaarst getroffen landen wereldwijd. Daar komt nog eens bovenop dat vooral de regio in en rondom Lombardije getroffen is en laat daar nu net het circuit van Monza gelegen zijn.

De voorbije weken raakte bekend dat de eerste races op de nieuwe F1-kalender 2020 achter gesloten deuren en dus zonder publiek zullen plaatsvinden. Enige tijd geleden werd de ticketverkoop voor de GP van België trouwens stilgelegd en werd een regeling uitgewerkt waarbij tickethouders hun tickets konden omzetten naar de race in 2021 of hun geld konden terugvragen.

Opmerkelijk was echter dat het circuit van Monza de voorbije weken gewoon tickets voor de GP van Italië bleef verkopen, dit terwijl Italië van alle Europese landen op de kalender het hardst getroffen is.

Aan de ticketverkoop is nu dan toch een einde gekomen. Op de website van het circuit van Monza valt nu alleen maar te lezen dat “de ticketverkoop voor de GP van Italië 2020 in afwachting van een mededeling van de Formule 1 is stopgezet.”

De eerste acht races van de nieuwe F1-kalender 2020 vinden normaal gesproken allemaal zonder toeschouwers in Europa plaats. Voorlopig is het echter nog wachten op een officiële bevestiging van de F1-kalender 2020.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print