Daniel Ricciardo lijkt comeback uit te stellen tot GP van de USA

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Nadat Daniel Ricciardo tijdens een crash in Zandvoort een breuk in zijn hand opliep is de Australiër bezig aan een revalidatie. Voorlopig blijft het onduidelijk wanneer Ricciardo terug zelf achter het stuur zal kruipen maar het ziet er naar uit dat dit ten vroegste in Austin zal zijn.

Aanvankelijk was het de bedoeling om Ricciardo eventueel in Qatar een comeback te laten maken maar die comeback zou uitgesteld zijn naar de GP van de USA waardoor Liam Lawson opnieuw zou mogen invallen voor zijn landgenoot. Vooral het feit dat Qatar een raceweekend is met sprintformat zou doen besluiten hebben dat Ricciardo best nog een raceweekend wacht.

Ricciardo zou in de F1-simulator gereden hebben en dat zou geen noemenswaardige problemen opgeleverd hebben. Tijdens een raceweekend met sprintrace is er slechts één oefensessie en mocht Ricciardo dan toch aanvoelen dat hij fysiek niet volledig paraat is dan zou Lawson zonder voorbereiding op het Losail International Circuit alsnog de kwalificatie moeten afwerken.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023