Daniel Ricciardo reageert met statement op geruchten

McLaren F1 team
McLaren F1 team

De Australiër Daniel Ricciardo heeft via zijn sociale media-kanalen gereageerd op de recente geruchten en speculaties over zijn toekomst bij McLaren alsook een mogelijk afscheid van de Formule 1.

Na zijn overstap naar McLaren verloopt het, ondanks een overwinning in Monza, niet zo goed voor Daniel Ricciardo. Ricciardo moet op bijna constante basis zijn meerdere erkennen in teamgenoot Lando Norris en dat leidt alleen maar tot nog meer druk.

Daniel Ricciardo lijkt niet het juiste gevoel in de McLaren F1-bolide te vinden en dat zorgt voor wederzijdse spanningen. Zo liet McLaren-baas Zak Brown onlangs nog weten “dat het partnerschap tussen Ricciardo en McLaren niet gebracht heeft wat ervan verwacht werd”.

Te midden de groeiende speculaties over een mogelijk afscheid van McLaren alsook de Formule 1 zag Ricciardo zich genoodzaakt te reageren.

“Er zijn heel wat geruchten over mijn toekomst in de Formule 1 maar ik wil dat jullie het van mij horen,” aldus Ricciardo.

“Ik ben tot eind volgend jaar verbonden aan McLaren en ga niet weg van deze sport. Het is niet altijd eenvoudig geweest, maar wie wil het altijd eenvoudig hebben.”

“Ik werk bijzonder hard om de wagen te verbeteren en hem opnieuw vooraan op de grid te krijgen. Ik wil dit meer dan ooit voor elkaar krijgen. Ik zie jullie in Le Castellet.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print