David Schumacher maakt virtueel F1-debuut bij Racing Point F1 team

Zondag vindt er opnieuw een virtual grand prix plaats als alternatief voor de GP van Nederland die dit weekend niet doorgaat. Aan de start zullen we niemand minder dan David Schumacher terugvinden.


Het is ondertussen traditie geworden, een virtuele grand prix op de zondag dat er normaal gesproken een F1-race zou plaatsvinden. Heel wat races werden door het coronavirus geannuleerd en de virtuele F1-races vormen aan mooi alternatief voor zowel F1-piloten als F1-fans.

Charles Leclerc lijkt opnieuw de te kloppen man te gaan worden maar er zal ongetwijfeld ook veel aandacht gaan naar David Schumacher, de 19-jarige zoon van Ralf Schumacher en neef van Michael Schumacher.

“Ik kijk er naar uit om tijdens de vierde F1 Virtual Grand Prix deel te nemen met BWT Racing Point F1,” aldus David Schumacher in een reactie.

“Ik heb niet veel ervaring in het virtueel racen, ik heb tot dusver enkel wat met vrienden en normale controllers gespeeld.”

Aangezien het vernieuwde Circuit Zandvoort waarop normaal dit weekend zou geracet worden niet in het Codemasters-game F1 2019 zit wordt er zondag op het virtuele circuit van Interlagos geracet.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023