Davidson blij over laatste voorbereidingen

Zaterdag heeft het Super Aguri team de driedaagse test op het Bahrain International Circuit in Sakhir afgewerkt. Anthony Davidson heeft zijn laatste testdag voor het begin van het nieuwe seizoen afgewerkt met perfect georganiseerde simulaties van een kwalificatie, de start en een race.

"Het is een goede test geweest voor het team en we hebben weer bijgeleerd over de nieuwe Bridgestone banden," zei Davidson. "Het was interessant om met 2 verschillende compounds te testen, we zijn er nu in geslaagd om een goede balans te vinden voor beide types. Ik heb het gevoel dat we competitief waren met onze rondetijden, vooral tijdens de langere runs en door de betrouwbaarheid van de wagen. Het was ook goed voor de wagen dat we steeds meer en meer grip kregen, dit is een goede indicator voor de raceweekends."

Sportief directeur Graham Taylor voegde daaraan toe: "We wilden dat Anthony veel ronden aflegde tijdens zijn laatste test voor het nieuwe seizoen. We zijn daarin geslaagd en hij lijkt blij te zijn met de balans van de auto en met zijn testresultaten."