Davidson: “Ik hoor in de F1 te rijden”

Voormalig F1-rijder Anthony Davidson kon het voorbije anderhalf seizoen geen zitje meer bemachtigen in de Formule 1. Davidson is vooral op zoek naar geld om zich van een overeenkomst te verzekeren.
In 2007 maakte Anthony Davidson nog deel uit van de renstal Super Aguri dat het hoofd niet lang boven water wist te houden in de F1. Meteen viel ook de droom van Davidson in het water want zijn resultaten waren dat seizoen alles behalve goed aangezien teamgenoot Takuma Sato duidelijk competitiever voor de dag wist te komen.

Wat 2010 betreft zouden er nog mogelijkheden zijn voor Davidson maar dan moet hij de onderhandelingen wel kunnen afronden met extra geld dat er voorlopig niet is.

“Ik heb in het verleden toch al laten zien dat ik voor teams in de F1 kan functioneren die kampioen konden worden. Graag zou ik in de F1 laten zien dat er nog meer in me zit dat ten goede kan komen van een team. Ik kende een mooie tijd bij Prodrive en weet zeker dat ik naar behoren kan presteren in de hoogste klasse van de autosport. Uiteraard zijn er meerdere rijders die een kans verdienen en deze hebben vaak meer geld ter beschikking om een overeenkomst te bemachtigen”.

“Ik doe enorm graag aan karting en het was fantastisch om onlangs nog eens deel te nemen aan wedstrijden. Eigenlijk rijdt ik tegenwoordig niet meer zo heel vaak en dan is karting een zeer goed alternatief. Indien ik geen F1 zal rijden moet ik wel naar andere takken overstappen. In de karting is nog hoop, ik kom zeker nog terug voor meer”, zo verklaarde Anthony Davidson.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print