Schumacher zal vooraan meestrijden

Voormalig F1-rijder Niki Lauda verklaarde onlangs dat hij van mening is dat Michael Schumacher in 2010 sterk voor de dag zal komen. Ook Peter Windsor en Bernie Ecclestone zijn positief over Schumacher.
Indien Michael Schumacher in 2010 om de wereldtitel wil strijden dan zal hij waarschijnlijk enkele races met knarsende tanden en een vrij doorzweette outfit over de finish moeten rijden. Rijders als Alonso, Hamilton en vooral Button zullen zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven maar dan is er weer dat gezegde dat vertelt dat in de F1 soms letterlijk alles mogelijk is.

Bijvoorbeeld: Wat als Schumacher in een Mercedes, door Brawn gebouwd, net als Button in 2009, zonder slag of stoot de eerste helft van het seizoen bijna elke zege pakt? Volgens voormalig F1-piloot Niki Lauda, Peter Windsor en Bernie Ecclestone bestaat de kans alvast dat Schumacher de toppers zal volgen.

“Ik twijfel er niet aan dat Schumacher kan meedraaien met de andere rijders maar ik gok dan ook weer niet met geld op hem. De achtste wereldtitel is zeker een mogelijkheid”, zo verklaarde voormalig F1-rijder Niki Lauda.

“Natuurlijk kan Schumacher nog eens kampioen worden maar er zullen nog vijf andere rijders op de loer liggen. Uiteindelijk zal de beste winnen”, aldus Formule 1 CEO Bernie Ecclestone.

“Het maakt niet uit of Michael wat trager is geworden dan de jongere rijders. We mogen zijn motivatie niet onderschatten, hij is een geniale leider binnen een team”, zo verklaarde Peter Windsor van USF1.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023