Davidson verbaast vriend en vijand

Anthony Davidson reed een uitmuntende kwlaifictie vandaag. De Brit reed zich in het tweede onderdeel van de kwalificatie vlak voor het vallen van de zwart-wit geblokte vlag naar ene voorlopige achtste tijd. Hiermee was Davidson virtueel gekwalificeerd voor het laatste onderdeel van de kwalificatie.

Helaas voor hem doken nadien nog enkele andere rijders onder zijn tijd, waardoor hij zich uiteindelijk tevreden moest stellen met de elfde plaats. Met een elfde tijd verbaasde hij echter niet alleen zichzelf maar ook het team en alle anderen. Niets dan tevreden gezichten dus bij Super Aguri.

"Na de vrije training zag het er goed uit voor ons en zouden we ons normaal gezien moeten kunnen mengen in het gevecht om door te stoten naar het tweede deel van de kwalificatie. Vlak voor de sessie was ik echter wat sceptisch over het feit of we verder zouden geraken. De jongens van het team deden echter hun uiterste best en we slaagden erin om door te stoten naar het tweede deel. Uiteindelijk deden we zelfs mee voor een plaatstje in het derde deel van de kwalificatie!. Ik ga me dat rondje nog hele lang herinneren," zei een overgelukkige Anthony Davidson na de kwalificatie.