De Brussels Auto Show: van buitengewoon naar ultra exclusief, kortom een schot in de roos 

Vincent Bogaerts
Vincent Bogaerts

De Brussels Auto Show werd groots aangekondigd en het mag gezegd worden, ze hebben alle verwachtingen ingelost. Het is een bijzonder unieke collectie en een knap staaltje organisatiewerk om alles samen op één plek te krijgen en te kunnen bekijken.  

Wij van F1journaal.be waren blij om te lezen dat dit evenement midden in de winter plaatsvindt. We zijn ervan overtuigd dat er tussen onze lezers ook veel personen zitten die net als ons in de winter toch wat verplicht moeten ‘afkicken’ van het racen.  

We waren op zondag vroeg op pad aangezien de editie van zaterdag volledig uitverkocht was. Dat gezegd zijnde, we waren niet de enigen met dit idee. Na wat aanschuiven uiteindelijk toch nog vrij vlot op de parking geraakt, ze zijn het natuurlijk gewoon bij Brussel Expo om veel bezoekers te ontvangen. Het is ook gewoon knap dat je bij de eerste editie al meteen een topdag zoals zaterdag uitverkocht krijgt, dikke pluim weeral voor de organisatie.  

Het evenement had veel te bieden, werkelijk iedereen die interesse heeft in iets dat op wielen rijdt kwam aan zijn trekken. Van motoren, oldtimers, showcars, hypercars, F1-bolides, trucks en meer, werkelijk van alles kon je een glimp opvangen. 

Hieronder vind je een impressie van wat de Brussels Auto Show te bieden had, voor een eerste editie hebben ze zichzelf overtroffen, zonder meer. 

Geschreven door Vincent Bogaerts