De film ‘Le Grand Rendez-Vous’ met Charles Leclerc die in een Ferrari door Monaco scheurt

Ferrari heeft de film ‘Le Grand Rendez-Vous’ online geplaatst waarin Charles Leclerc in een Ferrari SF90 Stradale door de straten van Monaco scheurt. Ook prins Albert van Monaco krijgt een mooie bijrol in de film.
Enkele weken geleden vond er jammer genoeg geen GP van Monaco plaats maar de Franse filmmaker Claude Lelouch maakte van het wegvallen van de race handig gebruik om een remake te maken van zijn beruchte film ‘C’etait un rendez-vous’.

De kortfilm uit 1976 toont beelden van een zogenaamde Ferrari 275 GTB die ’s ochtends door de straten van Parijs scheurt. In werkelijkheid werden de onboardbeelden gefilmd vanuit de Mercedes van Lelouch en werd er het geluid van een Ferrari op gemonteerd.

Ferrari deed het dit jaar dan maar eens over met Charles Leclerc achter het stuur van een Ferrari SF90 Stradale. De straten van Monaco werden afgesloten en we krijgen een mooi beeld van hoe Monaco eruit ziet wanneer er geen F1-raceweekend plaatsvindt.

Charles Leclerc, zelf een Monegask, mocht bovendien ook nog eens prins Albert van Monaco mee in zijn Ferrari nemen voor een rondje doorheen de straten van Monaco.

Hieronder kan je de volledige film bekijken:

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner