Stoffel Vandoorne dertiende tijdens virtuele 24u van Le Mans, frustraties bij Max Verstappen

Het Rebellion Williams Esport-team van Marciello, Deletraz, Brzezinksi en Wisniewski heeft de virtuele 24u van Le Mans gewonnen. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne finishte met zijn team als dertiende terwijl Max Verstappen met Team Redline een frustrerende deelname kende.


Max Verstappen en Team Redline reden tot iets na middernacht steeds aan de leiding of op de tweede plaats maar door een softwareprobleem crashte Verstappen waarna zijn wagen ernstig beschadigd raakte. Verstappen was dan ook danig gefrustreerd en zei zelfs even dat “rFactor mocht oprotten”.

Ook daarna waren er nog serverproblemen en het zag er zelfs naar uit dat Verstappen en Team Redline de 24u van Le Mans niet eens zouden kunnen uitrijden.

Zondagochtend moest de server van rFactor gereset worden waardoor Verstappen en co opnieuw konden deelnemen maar wel met een enorme achterstand. Het resulteerde uiteindelijk in 146 ronden achterstand aan de finish en een ontgoochelende 25ste plaats.

Onze landgenoot Stoffel Vandoorne reed in het begin van de 24u een indrukwekkende stint. Doorheen de wedstrijd zakte de wagen die Vandoorne met enkele andere rijders deelde echter weg uit de bovenste regionen en aan de finish moest Vandoorne bij gevolg tevreden zijn met de dertiende plaats.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print