Max Verstappen moet opgeven tijdens virtuele 24u van Le Mans: “rFactor kan oprotten”

Max Verstappen reed samen met Team Redline tijdens een groot deel van de virtuele 24u van Le Mans aan de leiding maar door technische problemen met de racesimulator rFactor 2 viel Verstappen even na middernacht uit. Dat zorgde uiteraard voor heel wat frustraties bij Verstappen.


Iets voor half één ’s nacht loopt het mis voor Team redline dat aan de leiding reed. Max Verstappen wordt geconfronteerd met haperingen in het spel en spint daardoor tegen de muur. De wagen loopt heel wat schade op en tijdens de herstelling in de pits verliest Team Redline heel wat tijd. Ze vallen daardoor terug van de eerste naar de dertiende plaats.

Wat later in de wedstrijd neemt de artificiële intelligentie het plots over van Atze Kerkhof, de teamgenoot van Verstappen, en crasht de wagen in de muur. Door technische problemen met de server geraakt het team niet meer in het spel en ligt Team Redline uit de race.

Een frustrerende einde voor Max Verstappen en de rest van het team …

Op onderstaande horen we de frustratie van Verstappen op een bepaald moment tijdens het probleem in de pitlane: “Wat een fucking grap is dit. Ik sta in de pits, maar de auto is helemaal kapot. rFactor kan oprotten.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}