“De Formule 1 heeft geen kanker maar hoofdpijn”

De Formule 1 moet opnieuw aantrekkelijker worden, maar wat moet daarvoor gebeuren? Daarover is niet iedereen het eens.

Volgens sommigen moeten er grote veranderingen doorgevoerd worden om de Formule 1 aantrekkelijker te maken. De Formule 1 zou zich immers in een diepe crisis bevinden maar FIA-president Jean Todt is het daar echter niet mee eens.

“Ik denk niet dat we met een ‘kanker’ geconfronteerd worden maar eerder met een ‘hoofdpijn’. We moeten dan ook een voorschrift zien te vinden voor de hoofdpijn,” zei Jean Todt tegenover journalisten.”Ik ben het er niet mee eens dat we een kanker moeten bestrijden. Op een bepaalde manier wordt de hoofdpijn aangepakt en genezen.”

“We hebben geen nood aan grootse veranderingen. Ik denk niet dat de Formule 1 nood heeft aan grote veranderingen. En indien dat toch het geval zou zijn dan moeten we wat imput krijgen. Ik moet weten waar het probleem zich bevindt, want ik weet niet waar het zich bevindt.”

“Indien je bij mij een patient laat komen en hij zegt dat hij hoofdpijn heeft en ik geef hem een voorschrift voor kanker, dan is dat niet de juiste behandelingsmethode!” besluit Todt.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022