“De strijd is nog niet gestreden, al ziet het er nu wel beter uit voor Mercedes”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff ziet het er voor zijn team na twee bemoedigende races een stuk beter uit. De Mercedes W12 presteert volgens Wolff veel beter na enkeles upgrades, al geeft hij ook toe dat het seizoen nog lang is en de strijd alle richtingen kan uitgaan.

“We gaan naar Spa-Francorchamps terwijl we ons in een goede positie bevinden,” blikt Toto Wolff vooruit naar de Belgische GP. “We staan aan de leiding in beide kampioenschappen en de W12 presteert veel beter na de upgrades die in Silverstone geïntroduceerd werden en ook de race in Hongarije was veelbelovend.”

De titelstrijd bij zowel de rijders als de teams zal waarschijnlijk tot het einde van het seizoen duren en nog erg spannend zijn.

“We weten echter allemaal dat het seizoen nog lang is en dat er nog veel tijdens dit seizoen kan gebeuren, er zullen nog heel wat ups en downs,” aldus Wolff.

“Dit is zeker en vast één van de meest intense seizoenen die ik me tot dusver kan herinneren,” aldus Wolff. “De strijd is verre van gestreden en na enkele weken weg van het circuit kijken we er naar uit om er terug in te vliegen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021