Deel van gestolen trofeeën Red Bull teruggevonden in een meer

Een deel van de trofeeën en bekers die zijn gestolen uit de fabriek van Red Bull zijn teruggevonden in een meer nabij Sandhurs.

Tijdens de nacht van 5 op 6 december vond een spectaculaire diefstal van 64 trofeeën plaats uit de fabriek van het Red Bull Racing F1-team (Lees: Agressieve diefstal van trofeeën bij Red Bull Racing). Het team was erg aangeslagen aangezien de trofeeën vooral een emotionele waarde hadden.

Bij Red Bull begrepen ze de diefstal ook niet, aangezien de trofeeën voor iemand anders eigenlijk geen waarde hebben. Ook de dieven lijken dat nu te hebben ondervonden want er werden een twintigtal trofeeën teruggevonden in een meer nabij Sandhurs, zo deelde de politie vandaag mee. Voorbijgangers troffen de bekers aan en verwittigden de politie.

“We hebben gisteren een aantal trofeeën uit Horseshoe Lake nabij Sandhurst gehaald”, aldus rechercheur Chris Oakman van de Thames Valley Police. “We vermoeden dat het om ongeveer twintig bekers gaat. We staan in contact met Red Bull om het exacte aantal te bepalen.”

Dat aantal valt moeilijk te bepalen omdat er blijkbaar ook delen van bekers zijn aangetroffen. Ondertussen doet de politie opnieuw een oproep naar mogelijke getuigen en vraagt men aan iedereen die iets weet van de diefstal of de bekers om zich te melden bij de politie.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}