Deense media voorspellen F1-exit voor Kevin Magnussen: “Twee rookies voor Haas F1 team”

Haas F1-rijder Kevin Magnussen is volgens Deense media bezig aan zijn laatste weken als F1-piloot.


Na vier seizoenen voor het Haas F1 team te hebben gereden lijkt Kevin Magnussen eind dit seizoen afscheid te moeten nemen van de Amerikaanse renstal. Het ziet er immers steeds meer naar uit dat het Haas F1 team in 2021 een nieuw rijdersduo zal benoemen.

Teamgenoot Romain Grosjean zijn positie lijkt al langer in gevaar te zijn maar volgens Peter Nygaard van het Deense ‘BT’ zou landgenoot Kevin Magnussen eind dit jaar het Haas F1 team moeten verlaten. Meer zelfs, volgens Nygaard zou het meteen ook het einde van de F1-carrière van Magnussen betekenen.

“Ik ben 99,9 procent zeker dat Kevin Magnussen zijn F1-carrière eindigt tijdens de seizoensfinale op 13 december in Abu Dhabi,” aldus Nygaard.

“Zijn carrière lijkt het zoveelste slachtoffer te worden van de coronacrisis. Zonder de financiële problemen ten gevolge van COVID-19 zouden Haas, Williams en andere teams meer aandacht kunnen besteden aan het talent van de rijder in plaats van de financiële steun.”

“Haas, dat een jaar geleden geen onervaren nieuwkomer in haar wagen wil, lijkt nu op weg te zijn naar twee rookies, wat bewijst hoe erg de crisis is.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print