“Dit is nog maar het begin van het terugvechten van Ferrari”

Ferrari presteerde voor het eerst dit seizoen naar behoren. De Italiaanse renstal behaalde voor het eerst dit seizoen een podiumplaats met Räikkönen die derde wist te finishen. Daarbovenop toonde de Ferrari zich erg competitief en ook Felipe Massa wist een sterke race te rijden en als vierde te eindigen.
Volgens Stefano Domenicali, de teambaas van Ferrari, markeert deze race het begin van het terugvechten van de Italiaanse renstal. Volgens de Italiaan zal Ferrari de komende races de kloof met de concurrentie verder dichten.

“Uiteraard zijn we zeer tevreden met het resultaat. Het toont aan dat we goed werk in de fabriek verrichten en dat we de juiste richting uitgaan,” zei Stefano Domenicali tegen de Britse zender BBC. “Brawn GP is uiteraard momenteel het snelste team maar we komen dichterbij, wat zeer positief is.”

Domenicali waarschuwde dan ook meteen de concurrentie dat Ferrari haar ontwikkeling doorgedreven verder zet en de kloof met Brawn GP tot nul wil herleiden.

“Ik ben momenteel zeer tevreden want de jongens in de fabriek werken zeer hard. Ik wil hen dan ook bedanken voor het geleverde werk. Dit is nog maar het begin,” zei een strijdvaardige Domenicali.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023