Domenicali: “Ik gebruik de pers niet om te spreken”

Ferrari-teambaas Stefano Domenicali wenst meer duidelijkheid te krijgen inzake de toelaatbaarheid van promotionele events. Meerdere teams spraken immers met de pers nadat Ferrari haar uitlaat stiekem zou hebben getest.

Vlak voor de race in Valencia zou de Italiaanse renstal Ferrari een promotioneel event op poten hebben gezet. Het hele gebeuren ging door op het circuit van Fiorano alwaar men voor klanten en dealers aan het filmen zou zijn gegaan. Al snel spraken diverse andere teams met de pers want Ferrari zou tijdens het event maar liefst 100 kilometer hebben gereden met de huidige wagen die voorzien was van een nieuwe uitlaat. Teambaas Domenicali hoopt nu snel meer duidelijkheid te krijgen inzake de toelaatbaarheid van promotionele events. Ook heeft hij liever dat de klagende teams hem in de toekomst telefoneren zodat hij persoonlijk kan reageren.

“Volgens mij wensen veel mensen binnen de sport hun mening te geven. Als ik een probleem heb telefoneer ik persoonlijk met diegene die ik nodig heb. Ik gebruik zeker de pers niet om mijn verhaal bij iemand anders te krijgen. Ons event was zeer duidelijk maar ik begrijp dat men soms een discussie zoekt om verklaringen te krijgen. Daar heb ik alvast geen enkel probleem mee. Bij Ferrari wilde men gewoon die 100 kilometer benutten om voor klanten aan het filmen te gaan”, aldus Stefano Domenicali.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}