Ecclestone droomt van terugkeer Michael Schumacher

Momenteel kent de formule 1 een hoogtepunt. De strijd tussen Fernando Alonso en Lewis Hamilton laait steeds hoger op en de fans zijn tevreden met de spanning tussen beiden. Met de daarbijhorende hoge kijkcijfers zou je dan toch denken dat Bernie Ecclestone een compleet tevreden man is? Dat de Brit zich in de handen wrijft en zijn geld op zijn bankrekening rustig ziet grooeien. Niet dus …

Ecclestone vreesde dat met het wegvallen van Michael Schumacher er een zwart gat zou ontstaan in de formule 1 en de aandacht van de fans zou verzwakken. Dat is dus voorlopig zeker en vast niet het geval maar desondanks droomt Bernie toch van een terugkeer van Michael Schumacher naar de formule 1.

Ecclestone hoopt dat er een duel komt tussen zijn landgenoot Lewis Hamilton en de zevenvoudig wereldkampioen. Ecclestone kennende zal hij dan ook alles aanwenden dat in zijn mogelijkheden en macht ligt om die droom te bewerkstelligen. Afwachten dus of Michael Schumacher zo happig is op een terugkeer. De Duitser is immers best tevreden met het leventje dat hij momenteel heeft.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print