Ecclestone gelooft niet in nieuwe raceklasse naast de F1

Bernie Ecclestone is het oneens met de mening die Luca di Montezemolo onlangs publiekelijk verkondigde. Het oprichten van een eigen klasse, zoals de F1, zou nog niet voor meteen zijn.

Kan er een groter meningsverschil ontstaan dan één tussen twee presidenten? Ja het kan absoluut in de F1. In de F1 kan tegenwoordig toch alles.

Momenteel is Formule 1 CEO Bernie Ecclestone het oneens met een uitspraak die Ferrari-president Luca di Montezemolo onlangs nog maar eens voor de zoveelste keer deed. In principe is het de jaarlijkse aandacht zelf niet meer waard maar om het nu helemaal te negeren leek ons dan toch weer wat overdreven naar onze lezers toe.

Ferrari wil weer maar eens een eigen klasse oprichten. Ecclestone is weer maar eens van mening dat deze uitspraak op niets zal uitdraaien. Niets is groter dan de F1, toch?

“Dit is exact wat men telkens opnieuw gaat vertellen. We moeten meer geld verdienen maar de huidige teams zullen de sport nooit achter zich kunnen laten. Luca is een geweldige kerel maar hij vergeet vaak zijn woorden eerst te wikken en te wegen”, aldus Bernie Ecclestone die de puntjes ditmaal wel eens op de grote i zet.

Want dat is wat Ferrari ons elk jaar tracht te verkopen. Niet dreigen maar doen!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021