Eerlijke Max Verstappen: “Zandvoort niet mijn favoriet F1-circuit, wel Spa-Francorchamps”

Het vernieuwde Circuit Zandvoort is niet het favoriete circuit van Max Verstappen, dat gaf de Nederlander heel eerlijk toe tijdens een vragensessie georganiseerd door een Nederlandse radiozender.


Volgens Max Verstappen hebben de verbouwingen van het Circuit Zandvoort een supercircuit gemaakt, zo liet hij weten tijdens een Q&A op de Instagram-account van ‘Radio538’. Toch betekent dat nu niet dat Zandvoort het favoriete circuit van Max Verstappen is.

De Nederlander blijft immers een voorliefde hebben voor ons Belgische F1-circuit, het circuit van Spa-Francorchamps dat gekend staat voor zijn bochten zoals Raidillon, Eau Rouge, Pouhon en Blanchimont.

“Spa is gewoon mijn favoriete circuit, maar dat doet niets af aan Zandvoort. Dat is natuurlijk ook een heel uitdagend circuit. Ik moet zeggen dat het met de nieuwe veranderingen ook echt een supercircuit is. Maar mijn favoriete circuit blijft gewoon Spa,” zei Verstappen oprecht.

Er is trouwens goed nieuws voor Verstappen want in tegenstelling tot het circuit van Zandvoort zal Spa-Francorchamps wel op de nieuwe F1-kalender 2020 terug te vinden zijn.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print