“Er zijn plannen om het F1-circuit in Melbourne aan te passen”

De organisatoren van de GP van Australië zijn aan het bekijken of het stratencircuit van Melbourne binnenkort aangepast wordt.


Onlangs raakte bekend dat het contract van de GP van Australië in Melbourne met twee jaar werd verlengd. De organisatoren krijgen door de contractverlenging meer zekerheid voor de toekomst, iets waardoor ze enkele investeringen kunnen doen.

“Een nieuwe asfaltlaag is één van de mogelijkheden. Momenteel hebben de rijders nog niet gezegd dat het noodzakelijk is maar ze hinken soms op twee gedachten. Soms is dat het allerbelangrijkste dat ze verwezenlijkt willen zien, soms houden ze gewoonweg van het karakter van een stratencircuit.”

De mogelijkheid bestaat echter ook dat het circuit zelf wordt aangepast.

“Het andere is dat we naar de evolutie van het circuit kunnen kijken en kunnen bekijken welke aanpassingen we kunnen doen, dit rekening houdende met de beperkingen van een meer, een sportstadion, een pitgebouw en enkele andere dingen.”

Door enkele aanpassingen te doen wil men het aantal inhaalpogingen verhogen. Het Albert Park circuit staat momenteel immers niet bekend omwille van haar vele inhaalmogelijkheden.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022