Netflix bevestigt tweede seizoen van F1-serie ‘Drive to Survive’

Na het zeer gesmaakte eerste seizoen van de F1-documentaire ‘Drive to Survive’ hebben Netflix en de Formule 1 officieel bevestigd dat er een tweede seizoen komt.


De Netflix-serie ‘Drive to Survive’ werd zeer enthousiast onthaald en werd niet alleen door F1-fans erg gesmaakt maar ook door de modale Netflix-kijker. De serie zorgde er zelfs voor dat heel wat kijkers die geen F1-fan waren enthousiast werden over de sport.

Via de serie kregen we een unieke blik achter de schermen van het F1-seizoen 2018 alsook beelden die nog niet eerder vertoond werden. Enig minpuntje was dat Ferrari en Mercedes niet meewerkten aan de serie, waardoor de titelstrijd enigszins onderbelicht bleef en er weinig aandacht ging naar Ferrari en Mercedes.

Tijdens het tweede seizoen zullen we veel meer van Ferrari en Mercedes te zien krijgen, aangezien er besloten werd om deze keer wel mee te werken.

“We zijn erg blij dat we kunnen aankondigen dat we nogmaals met Netflix samenwerken voor het tweede seizoen van ‘Drive to Survive’,” aldus Ian Holmes, Director of Media Rights bij de Formule 1.

“Het is echt een unieke serie waarin we het tot dusver ongezien in de F1 in beeld brengen. We zien de persoonlijkheden en emoties van iedere team en iedere rijder en dat zowel op als naast de baan.”

Via Netflix slaagde de Formule 1 er ook in om nieuwe fans te bereiken, het tweede seizoen van de serie moet daar verder aan bijdragen en gaat over het huidige F1-seizoen 2019.

“Drive to Survive heeft er voor gezorgd dat we wereldwijd een compleet nieuwe fanbasis aanspreken. Door nog een tweede seizoen te laten verfilmen door Netflix zorgen we ervoor dat we de fans centraal stellen en de sport zo open en toegankelijk mogelijk maken.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022