Erg ‘voorzichtige’ McLaren-baas Zak Brown: “Verbijsterd dat ik positief heb getest”

Zak Brown - Twitter
Zak Brown - Twitter

McLaren-baas Zak Brown is naar eigen zeggen verbijsterd dat hij besmet is met het coronavirus, vooral omdat hij zelf naar eigen zeggen zeer voorzichtig is.

De vraag is uiteraard hoe voorzichtig je als teambaas kan zijn. Je komt uiteraard geregeld met andere mensen in contact en uit een post van Zak Brown zelf op twitter blijkt duidelijk dat de afstandsregels niet constant gerespecteerd worden en hij ook geen mondmasker op had.

Tijdens een video-interview met de officiële F1-website liet de 49-jarige Zak Brown weten dat hij milde symptomen had maar ook dat hij gefrustreerd was met het coronavirus besmet te zijn geweest ondanks dat hij reeds twee vaccinaties heeft gehad.

“Ik voel me redelijk goed, op een schaal van 1 tot 10 scoor ik 1,5 wat het gevoel van een verkoudheid betreft,” aldus Brown.

“Ik wordt morgen opnieuw getest. We zullen kunnen zien of ik de piek van de besmetting al achter de rug heb of nog niet, maar indien niemand me zou gezegd hebben dat ik positief had getest dan zou ik nu aan het werk geweest zijn en naar Silverstone zijn gegaan.”