Ex-manager Michael Schumacher: “Ik heb geen hoop meer”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De 81-jarige Willi Weber was jarenlang de manager van Michael Schumacher maar sinds Schumacher zijn ski-ongeluk van ondertussen bijna tien jaar geleden heeft Weber Schumacher niet meer gezien. Weber ziet de toekomst ook niet positief in, hij verwacht Michael Schumacher nooit meer te zien.

De voorbije jaren liet Willi Weber meermaals van zich horen, vooral omdat hij Michael Schumacher van zijn echtgenote Corinna niet mag bezoeken. Ook meteen na het ski-ongeluk bracht Weber geen bezoek aan Schumacher en daarvan heeft Weber nog steeds spijt.

“Wanneer ik nu aan Michael denk dan heb ik geen hoop meer dat ik hem nog eens zal zien. Gedurende tien jaar zijn er geen positieve berichten meer geweest,” aldus Weber tijdens een interview met ‘Express’.

“Natuurlijk heb ik spijt dat ik hem niet meteen ben gaan bezoeken, daar heb ik nog steeds een schuldgevoel over. Ik had Michael in het ziekenhuis moeten gaan bezoeken. Ik rouwde als een hond om hem, het heeft me enorm zwaar geraakt.”

Over de exacte medische toestand van Michael Schumacher is nog steeds maar erg weinig bekend. Ook naar aanleiding van de tiende ‘verjaardag’ van het ski-ongeluk lijkt daar niet echt verandering in te zullen komen.