Extravagant duur VIP-pakket voor de GP van Las Vegas: 5 miljoen dollar!

Caesars Entertainment
Caesars Entertainment

Ticketprijzen voor F1-races zijn de voorbije jaren aanzienlijk duurder geworden maar voor de terugkeer van de Formule 1 naar Las Vegas worden alle registers opengetrokken. Voor wie de normale VIP-formules tijdens een F1-race te gewoon zijn is er nu het Caesars ‘Emperor Package’.

Al eerder doken berichten op over extreem dure tickets voor de F1-race in Las Vegas. Na heel wat jaren keert de Formule 1 terug naar Las Vegas en daar hebben duidelijk heel wat mensen met ‘ondernemerschap’ op zitten wachten. Allerlei VIP-formules worden uitgewerkt en daarbij gaat het prijskaartje wel erg hoog de lucht in.

Zo is er Wynn Resorts dat een VIP-pakket in de verkoop heeft gedaan met een kostprijs van 1 miljoen dollar. Daarvoor mag je vier nachten verblijven in een duplex met drie slaapkamers, een butlerservice die 24u op 24u paraat staat, een Dom Perignon Jeroboam met bijhorende selectie van exclusieve kaviaar. Uiteraard zitten er daarnaast nog heel wat andere ‘services’ inbegrepen maar wie echt de geldbuidel wil opentrekken moet naar Caesars Palace.

Daar gaat de prijs van een exclusieve VIP-formule naar maar liefst 5 miljoen dollar. Voor die hogere prijs krijg je naast vijf nachten in plaatsen van vier nachten bij Wynn Resorts uiteraard ook een nog beter verblijf in het Nobu Hotel van Caesars Palace. Je verblijft in de Nobu Sky Villa van meer dan 950 vierkante meter met drie slaapkamers. Daarnaast is er ook een terras van meer dan 430 vierkant meter en je bevindt je zo’n 45 meter boven de legendarische Las Vegas Strip waar ook de F1-actie te bewonderen zal zijn.

Op het terras kunnen maar liefst 75 personen het spektakel volgen en er zijn ook 12 tickets inbegrepen voor toegang van de VIP-zone van de Formule 1, de Paddock Club. Caesars heeft binnen de Paddock Club bovendien een eigen club met exclusieve toegang voor haar gasten en waar de service naar een nog hoger niveau zal getild worden.

Wie na de Formule 1 nog wil nagenieten krijg bovendien ook nog eens twee tickets voor het uitverkochte ‘Weekends With Adele’ concert dat zal plaatsvinden in ‘The Closseum’ van Caesars. Ook bij Caesars kan je rekenen op een 24u op 24u butlerservice met daarnaast een Rolls-Royce en bestuurder die steeds voor je klaarstaat en een persoonlijk VIP-host. Ook een diner voor 12 personen met je persoonlijke chefkok Nobu Matsuhisa is inbegrepen en een volgens ons eerder beperkte spa-service voor ‘slechts’ zes gasten. Het hoofddoel is uiteraard echter de F1-beleving.

Wie 5 miljoen dollar teveel heeft en een exclusief F1-weekend wil beleven weet dus wat hij als eindejaarsgeschenk kan geven of op het verlanglijstje kan plaatsen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print