F1 2011 video countdown: Het beste aller tijden!

Het seizoen 2010 gaat de geschiedenisboeken in als een van de spannendste seizoenen ooit in de geschiedenis van de sport, en terecht.
Ondanks de nogal makke seizoensopener in Bahrein, werd het een editie om de vingers bij af te likken, meer dan eens. Het seizoen der superlatieven werd het achteraf genoemd, het seizoen der seizoenen. En we kregen er een nieuwe wereldkampioen bij, meteen ook de jongste aller tijden.

We kunnen alleen maar vaststellen dat telkens we ook maar een poging doen om te proberen op papier te omschrijven wat voor een magisch seizoen 2010 was, niet alleen woorden maar ook bladzijden tekort schieten.

We gaan dan ook onze pogingen hierbij staken en vragen je te genieten van de volgende beelden. Een beeld zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. Binnen enkele uren begint aan de andere kant van de aardbol de eerste vrije training en daarmee is de officiële start gegeven van de eerste GP van het nieuwe seizoen.

Racedag komt nu heel snel dichterbij. Sommigen beginnen zich ondertussen te gedragen als een rusteloze wolf die bloed geroken heeft en krijgen de onweerstaanbare drang om tegen de volle maan te huilen. Maar nog heel even geduld en hopelijk wordt dat beloond met een seizoen dat nog beter, nog spectaculairder en nog spannender is. Kortom, hetzelfde als vorig jaar, maar dan meer, veel meer.

Maar voor we er opnieuw aan beginnen, nu nog een allerlaatste keer want het blijft zo mooi om naar te kijken, Formule 1 editie 2010!

Nog 3 dagen!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print