F1-baas Stefano Domenicali: “Persoonlijke strijd tussen Toto Wolff en Christian Horner is nutteloos”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens F1-baas Stefano Domenicali is de onderlinge strijd tussen Toto Wolff en Christian Horner voor niets goed en zullen beide heren moeten zien hoe ze volgend jaar hun meningsverschillen en onderlinge strijd aan de kant schuiven.

De onderlinge strijd om de wereldtitel tussen Mercedes en Red Bull, en uiteraard ook Lewis Hamilton en Max Verstappen, dreef ook de strijd tussen Toto Wolff en Christian Horner op de spits. Niet alleen tussen de raceweekends werd heel wat commentaar door beide heren gegeven, er werden zelfs openlijk in de media steken naar elkaar uitgedeeld.

De discutabele ontknoping van de titelstrijd in Abu Dhabi heeft daar uiteraard geen goed aan gedaan en heeft de onderlinge verstandhouding alleen maar nog meer verzuurd. F1-baas Stefano Domenicali hoopt echter dat de verstandhouding tussen Mercedes en Red Bull, alsook Toto Wolff en Christian Horner, volgend jaar wordt hersteld.

“Zij die zonder onzekerheden leven die zullen erg goed slapen!” antwoordde Domenicali over welke onzekerheden hij voor 2022 heeft. “Er zijn heel wat twijfels en onzekerheden maar we zullen ze moeten aanpakken. Er zijn problemen die aangepakt moeten worden.”

“We zullen dag na dag moeten evalueren hoe de relatie tussen Red Bull en Mercedes hersteld kan worden, waarbij we persoonlijke clashes zoals we die gezien hebben moeten zien te vermijden, die zijn nutteloos.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022