F1-fans zijn verbaasd over waanzinnige prijzen tijdens GP van Miami

@JonathanSchaff - Twitter
@JonathanSchaff - Twitter

De fans die de GP van Miami hebben bijgewoond waren verbaasd over de waanzinnige prijzen voor eten, dat blijkt uit verschillende berichten op sociale media. Daarnaast was de merchandising ook bijzonder duur.

Zondag plaatste ene Peter McCormack een bericht op Twitter waarin hij zijn ‘Wagyu Steak Sandwich’ ter waarde van tweeënveertig dollar liet zien. Het kleinood zag er niet anders uit dan het gewone broodje ham dat gewone stervelingen zoals u en ik bestellen in de lokale broodjeszaak. 

Als antwoord op de tweet van McCormack postte een zekere Jonathan Schaff een foto van het menu op de Miami GP en hij vraagt zich af of dit wel in de juiste munteenheid is opgemaakt.

De prijzen schommelen immers voor de slaatjes tussen de tweehonderdvijftig dollar, voor de kleine honger en vijfhonderd dollar voor een slaatje met garnalen. De liefhebbers van warme gerechten konden ook hun gading vinden, variërend van nachos voor de vriendenprijs van tweehonderdvijfenzeventig dollar en de ‘F1 Platter’ van vijfhonderd dollar. 

Naast gerechten en snacks was ook de F1-merchandising op het circuit van Miami stervensduur. Zo werden F1-caps verkocht voor 90 dollar en t-shirts voor 110 dollar. In vergelijking met de prijzen op de officiële F1-website waren sommige prijzen tot 300 procent van de normale prijs.