F1 in Groot-Brittannië vanaf 2019 enkel nog via betaalzender Sky te bekijken

Sky heeft een nieuwe exclusieve zesjarige overeenkomst met de Formule 1 getekend. Sky zal vanaf 2019 tot en met 2024 alle races live uitzenden.

Momenteel is het zo dat Channel 4 en Sky de Formule 1 in Groot-Brittannië uitzenden. Channel 4, dat de uitzendrechten voor de Formule 1 overnam van de BBC, zendt tien races van het huidige F1-seizoen gratis uit. Wie alle races wil zien kan terecht bij betaalzender Sky.

Vanaf 2019 komt daar echter verandering in. Vanaf dan zal de Formule 1 in Groot-Brittannië enkel en alleen nog via betaalzender Sky te bekijken zijn. De F1 zal dus niet meer ‘free-to-air’ te bekijken zijn. Enkel de GP van Groot-Brittannië zal nog gratis te bekijken zijn. Er moet nog wel bepaald worden via welk kanaal dit zal gebeuren.

“Ik ben tevreden dat we verder zullen blijven samenwerken,” zei F1-baas Bernie Ecclestone in een reactie. “De toewijding van Sky voor de Formule 1 en het niveau van hun verslaggeving is bijzonder goed.”

Sky liet weten dat het naar aanleiding van de nieuwe overeenkomst haar verslaggeving naar een nog hoger niveau wil brengen.

Wil je weten hoe je dit jaar de Formule 1 in België op tv kan volgen?: klik hier voor een overzicht
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print