F1 is hoogste en saaiste klasse uit de autosport

Volgens de Brit Lewis Hamilton zal er wat de spanning van de F1 betreft snel verandering moeten komen. De McLaren-rijder verwijst hiermee naar de moeilijkheid tot inhalen op zowat elk circuit dat op de kalender staat. Valencia was voor de Britse rijder gewoon al te saai in de wagen dus vraagt hij zichzelf af wat de fans eraan gehad hebben.

"Wij als rijders geven echt spektakel door onszelf in het zweet te werken. Op Valencia heb ik alles gegeven maar geraakte ik niet vooruit. De F1 moet dringend spannender gemaakt worden want je kan amper nog aansluiten met je wagen, zwijg stil over inhalen. Het antwoord op dit probleem weet ik niet maar ik denk dat men er volop mee bezig is voor het seizoen 2009", zo vertelde Lewis Hamilton aan Eurosport.

Een feit is wel dat de sport op dit ogenblik supporters moet winnen en dat probeert men te doen door de kalender uit te breiden. Meer circuits zorgen ervoor dat de sport enerzijds meer geld opbrengt en anderzijds de mensen waarvoor de F1 tot voor kort onbekend was aantrekt. De F1 is dan ook de hoogste klasse uit de autosport maar volgens veel insiders momenteel ook zowat de saaiste.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022