F1-piloot Pierre Gasly krijgt inbrekers over de vloer: “Zo onrespectvol!”

AlphaTauri F1-piloot Pierre Gasly is in zijn huis in Normandië het slachtoffer van inbrekers geworden. Op sociale media deelde Gasly zijn frustraties en machteloosheid na de inbraak.


Bovenstaande bericht plaatste Pierre Gasly vlak na afloop van de GP van Spanje online. Vreugde en blijdschap bij Gasly na een nieuwe puntenfinish maar dat gevoel verdween al snel toen bleek dat hij het slachtoffer van een inbraak was geworden.

“Sommige mensen zijn echt waardeloos, onrespectvol en verachtelijk”, aldus Gasly op twitter nadat hij ontdekte dat er heel wat waardevolle zaken gestolen waren.

“Er is ingebroken in mijn huis in Normandië en er is geplunderd. Er zijn BRM-horloges met mijn naam erin gegraveerd, een Tag Heuer, juwelen, kleding, brillen en racehelmen zijn weg.”

Aangezien veel items erg herkenbaar zijn is het maar de vraag in welke mate de inbrekers de gestolen items ten gelde kunnen maken. Het is en blijft echter een pijnlijke ervaring voor Gasly.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print