F1-teams geven gezamenlijke F1-demo in Londen

De F1-teams gaan voor het eerst ooit een gezamenlijke F1-demo in Londen geven.

In de aanloop naar de Britse GP zal de F1-demo morgen, woensdag 12 juli, plaatsvinden in Londen. Op Trafalgar Square en Whitehall zullen al de teams samen de demo verzorgen.

Het is de eerste keer ooit dat de F1-teams buiten een raceweekend allemaal samen een F1-demo gaan geven. Het evenement krijgt als naam ‘F1 Live London’. Met het initiatief wil Liberty Media, de nieuwe eigenaar van de Formule 1, de sport dichter bij de fans brengen.

“F1 Live Londen is een mooi voorbeeld van hoe de Formule 1 dit jaar geëvolueerd is. Er is geen betere manier om het opwindende seizoen dat we tot dusver meemaken te vieren dan met deze mijlpaal van een evenement in Londen, en dat ook nog eens aan de vooravond van de Britse GP. Alles draait rond de fans de kans geven om dichter bij de teams, de wagens en de rijders te brengen waarvan ze zo enorm hard houden,” aldus Sean Bratches van Liberty Media

‘F1 Live Londen’ gaat woensdag om 18u30 Belgische tijd van start. Vanaf 19u is het evenement live te volgen via de officiële website van de Formule 1 en via Youtube.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022