Max Verstappen gefrustreerd: “Aan excuses heb ik niets”

Max Verstappen beleeft een erg moeilijke periode bij Red Bull. De Nederlander moest tijdens de GP van Oostenrijk opnieuw opgeven, zijn derde opgave op rij, zijn vijfde van het seizoen al. Het leidt tot heel wat frustraties bij de Nederlander.

Verstappen kende een slechte start en werd vervolgens in de eerste bocht aangereden door Fernando Alonso, die op zich dan weer aangereden werd door Daniil Kvyat. De race van Verstappen zat er meteen op, al liet Verstappen vervolgens weten dat hij ook zonder aanrijding de finish waarschijnlijk niet had gehaald omdat er opnieuw technische problemen waren op zijn Red Bull.

Het leidt allemaal tot frustraties bij Verstappen. Ook bij Red Bull beseffen ze dat Verstappen te lijden heeft onder de vele problemen. Christian Horner en Helmut Marko hebben zich geëxcuseerd bij Verstappen, maar daar neemt Verstappen geen genoegen mee.

“Ik denk dat ze nog nooit zoveel opgaves hebben ervaren,” aldus Verstappen. “Ik denk dat dit normaal verspreid over drie of vier seizoenen gebeurd, maximaal.”

“Wat kan ik zeggen? Aan ‘sorry’ heb ik niets. Sinds de race in Monaco heb ik geen enkel wk-punt behaald,” besluit Verstappen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022