“F1-zitje staat klaar voor Rossi”

Valentino Rossi testte de voorbije jaren meermaals voor Ferrari maar van een F1-carrière is voorlopig geen sprake. Toch staat de deur bij Ferrari voor Rossi open …
De Ferrari F10 werd vandaag door de Italiaanse renstal voorgesteld maar toch kwam de aandacht ook wat te liggen op de toekomstplannen van Valentino Rossi.

De Italiaan testte reeds meermaals voor de renstal en Ferrari was in het verleden dan ook steeds onder de indruk van zijn prestaties. Mocht Rossi ooit opteren voor een F1-carrière dan mag de Italiaan zeker en vast komen aankloppen bij Ferrari.

De geruchten over een overstap van de Italiaan van de Moto GP naar de Formule 1 bestaan reeds enkele jaren maar Luca di Montzemolo deed de discussie over een mogelijke overstap opnieuw oplaaien.

“Hij is een kampioen, dat staat niet ter discussie. Hij is tevens een grote fan van de formule 1 en motoren, maar ook een potentieel kampioen in de formule 1,” aldus Luca di Motezemolo tijdens de presentatie van de F10. “Indien de mogelijkheid er komt in 2011 en hij wil overstappen naar de formule 1, waarom zouden we het dan niet doen?”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}