F1journaal t-shirt gespot tijdens Antwerp Ten Miles

Neen, het is hier geen website over de loopsport. Maar ikzelf had afgelopen zondag de eer om samen met drie bezoekers van de website als eersten met een F1journaal t-shirt rond te lopen en dit tijdens de “Antwerp Ten Miles”.

Voor wie het evenement niet kent, getrainde en minder getrainde lopers starten voor een loopwedstrijd van zo’n 16 kilometer die je door het stad over de Antwerpse Meir lootst maar eveneens door de Kennedytunnel en de Waaslandtunnel, beter gekend als “de Konijnenpijp”.

De T-shirts dienden om wat promotie te voeren voor de site, en dat ze gewerkt hebben dat is bij deze bewezen. Groot was immers mijn verrassing toen ik thuis kwam en mijn mails checkte. Er stond immers een mailtje met als titel “Sportie Sportie …”. Ongelooflijk maar we waren letterlijk gespot in ware paparazzi -stijl en dit terwijl de t-shirts voor de allereerste keer aan het grote publiek getoond werden. De eer voor de bezoeker die daarin slaagde is weggelegd voor Peter Verbeek. Onderaan dit bericht kan u zijn paparazzi-foto bewonderen.

Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat we de bezoekers eveneens de kans geven om zo’n F1journaal t-shirt in huis te halen. U kan hiermee de werking van de website ondersteunen. Er kruipt uiteraard immers erg veel geld in het onderhouden en dagelijks beheren van de website. Bij deze kan u dan ook een t-shirt bestellen van de site tegen een uiterst gunstig tarief, maar tegelijkertijd ook de site een beetje steunen.

Een F1journaal.be t-shirt kost 10 euro per stuk.
Maten: S-M-L-XL

Verzendingskosten:
1 t-shirt: 3 euro
2 tot 5 t-shirts: 5,75 euro

We willen voor u de verzendingskosten zo laag mogelijk houden. Daarom raden we u aan eventueel samen met kennissen, vrienden, familie, … samen in één keer meerdere t-shirts te bestellen. Deze kunnen dan samen verstuurd worden naar een adres en dan komen de verzendkosten gemiddeld per t-shirt een heel stuk voordeliger uit.

T-shirts bestellen kan door een mailtje te sturen naar webmaster@f1journaal.be met als mededeling het aantal t-shirts dat u wenst en de maat van de t-shirts.
Vervolgens verneemt u van ons de verdere gegevens voor de verdere afhandeling. Betalen is simpelweg via overschrijving.

Wij danken u alvast voor uw eventuele steun en wensen u veel plezier met het t-shirt.

image

image

image

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023