F2-kampioen Drugovich opgenomen in ontwikkelingsprogramma Aston Martin F1 team

Felipe Drugovich en Lawrence Stroll

De Braziliaan Felipe Drugovich kroonde zich tot Formule 2-kampioen. Een onmiddellijke overstap naar de Formule 1 en een daarbij horend racezitje zat er voor Drugovich niet in maar hij wordt wel reserverijder bij het Aston Martin F1 team.

Drugovich wordt de eerste rijder die wordt opgenomen in het nieuw opgerichtte ‘AMF1 Driver Development Programma’, daarnaast wordt hij ook reserverijder bij het team.

“Ik ben enorm trots dat ik het ‘AMF1 Driver Development Programma’ heb kunnen inhuldigen,” aldus Lawrence Stroll. “Ik geloof enorm in het belonen van jong talent en dis is een geweldige manier om de volgende generatie racepiloten te helpen ontwikkelen.”

“We hebben Felipe zijn weg naar succes in de Formule 2 dit jaar gevolgd en we willen hem alle skills en noodzakelijke ervaring aanrijken zodat hij de volgende stap kan zetten.”

“Het zou geweldig zijn en een erkenning voor hem zijn mocht hij in de toekomst F1-piloot kunnen worden, hij zou geweldige Braziliaanse rijders zoals Emerson Fittipaldi en Ayrton Senna vervoegen.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen