Familie Bianchi: “Toestand Jules is nog steeds dezelfde”

De familie van Jules Bianchi heeft een nieuwe update gegeven over de medische toestand van de Fransman.

Jules Bianchi crashte enorm zwaar tijdens de slotfase van de GP van Japan. De Fransman werd in levensgevaar afgevoerd naar een ziekenhuis in Japan. In november werd Bianchi overgebracht van Japan naar een ziekenhuis in Frankrijk maar zijn medische toestand lijkt sindsdien nauwelijks veranderd, zo valt althans op te maken uit een mededeling van zijn familie.

“Jules zijn neurologische toestand blijft onveranderd. Hij is buiten bewustzijn maar kan wel zelfstandig ademen. Er is geen significant nieuws dat we kunnen melden maar we putten enorm veel moed uit het feit dat hij blijft vechten. Daardoor zijn de dokters kunnen beginnen met zijn revalidatieprogramma dat voor hem gepland was,” luidde het in een mededeling van Philippe en Christine Bianchi.

“Wanneer we terugblikken op de gebeurtenissen van de voorbije maanden willen we graag nogmaals iedereen bedanken voor de warmte en steun die we van iedereen kregen tijdens deze moeilijke dagen. Het blijven uitdagende tijden voor onze familie maar de wetenschap dat dit zoveel mensen wereldwijd geraakt heeft geeft ons de nodige steun.”
a:0:{}
Stoffel Vandoorne heeft duidelijk de ambitie om door te breken tot in de Formule 1. Onze landgenoot wil komend seizoen Kevin Magnussen voorbijsteken bij McLaren.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}