“Familie Michael Schumacher moet de stilte doorbreken”

Het ski-ongeluk van Michael Schumacher dateert ondertussen van bijna zes jaar geleden. De familie van Schumacher hield al die tijd de lippen stijf op elkaar en er raakte amper iets bekend over de toestand waarin de Duitse F1-legende verkeert. Daarin moet volgens zijn voormalige teambaas verandering in komen.


Maandag raakte bekend dat Michael Schumacher naar een ziekenhuis in Parijs werd gebracht voor een innovatieve stamceltherapie. Wereldwijd werd er op het verhaal gesprongen en gonsde het van de geruchten.

Volgens Nick Fry, die het Mercedes F1 team leidde toen Michael Schumacher er zijn F1-comeback maakte, is het een duidelijk een signaal dat de fans nood hebben aan duidelijke informatie over Schumacher. Volgens Fry moet zijn familie dan ook dringend de stilte doorbreken.

“Corinna en zijn familie hebben een erg strikte controle wat betreft de informatie over zijn medische toestand, dat vind ik erg jammer,” schrijft Fry in zijn boek ‘Survive. Drive. Win.’ dat volgende maand uitkomt en kon ingekeken worden door ‘PA News agency’.

“Er zijn miljoenen mensen die meeleven met Michael en dat zijn zeker niet alleen zijn fans in Duitsland of fans van Mercedes-Benz.”

Fry meent dat de fans die Michael Schumacher jarenlang steunden recht hebben op duidelijke informatie. Ook Willi Weber, de voormalig manager van Schumacher, zei dat in het verleden al meermaals.

“Omwille van wat hij in zijn carrière heeft bereikt willen de mensen weten hoe hij eraan toe is, wat zijn medische toestand is. Ze willen informatie en ze leven echt mee met hem,” aldus Fry.

“Ik denk dat info geven over hoe het met hem is, of dat nu goed of slecht is, en waarschijnlijk is het slecht, belangrijk is omdat de mensen dan echt met hem kunnen meeleven en weten hoe het met hem is.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022