Familie Williams niet te spreken over ‘afwezigheid’ in Netflix-serie ‘Drive To Survive’

Williams F1 team
Williams F1 team

Tijdens het derde seizoen van de Netflix-serie ‘Drive To Survive’ komen heel wat verhalen uit het F1-seizoen 2020 aan bod. Opmerkelijk is echter dat er zo goed als geen aandacht is besteed aan de verkoop van het Williams F1 team en het afscheid van de familie Williams.

De pandemie met het coronavirus kwam uitgebreid aan bod, net als de interne strijd bij Mercedes, de rijders bij McLaren en uiteraard ook Daniel Ricciardo en Haas F1-teambaas Guenther Steiner.

Opmerkelijke afwezige was dus echter het afscheid van de familie Williams van de Formule 1. De makers van ‘Drive To Survive’ hadden daar echter best een leuk verhaal rond kunnen opbouwen want Williams is uiteraard een F1-renstal met een roemrijke geschiedenis.

Marc Harris, de echtgenoot van Claire Williams, is niet te spreken over de ‘afwezigheid’ van Williams in het derde seizoen van ‘Drive To Survive’ en dat laat hij ook merken op zijn Instagram-account.

“Ik kan moeilijk geloven dat er, naast COVID-19, een belangrijker verhaal was dan de verkoop van het team van Williams. Meer dan 50 jaar in de sport en 16 wereldtitels verlaten Sir Frank Williams en zijn familie de sport, de sport mede dankzij hen ook groot is geworden, en ze worden nauwelijks vermeld. Dat is echt een schande en een gebrek aan respect,” haalt de echtgenoot van Claire Williams uit naar de makers van de serie.

Opmerkelijk genoeg zagen we ook niet echt veel over George Russell in het derde seizoen. De Williams-rijder maakte nochtans een spectaculaire invalbeurt bij Mercedes als vervanger van Lewis Hamilton tijdens de GP van Sakhir.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022