Felipe Massa denkt nog niet aan afscheid: “Ik ben nog belangrijk voor de F1”

De voorbije jaren werd meermaals gespeculeerd over een einde van de F1-carrière van Felipe Massa. De Braziliaan zelf denkt er naar eigen zeggen nog niet aan.

In april wordt Felipe Massa 35 en de Braziliaan is bezig aan zijn veertiende seizoen in de Formule 1. Toch denkt Massa nog niet aan stoppen.

Toen hij voor Ferrari reed zag het er meermaals naar uit dat hij de Formule 1 vaarwel zou mogen zeggen maar kijk, Massa rijdt nog steeds in de F1. Toen de Braziliaan bij Ferrari aan de kant werd geschoven maakte hij de overstap naar Williams en daar heeft hij nog mooie dingen laten zien. Massa is er dan ook van overtuigd dat hij nog steeds een toekomst heeft in de Formule 1.

“Ik heb gezegd dat ik nog wil doorgaan. Ik voel me immers nog competitief en ik vind het leuk om nog steeds een deel van de Formule 1 uit te maken,” aldus Massa. “Ik voel me nog jong en heb niet het gevoel dat ik moet stoppen. Ik ben nog belangrijk voor de Formule 1 en het team. Daarom kijk ik er nog naar uit om in de F1 te blijven. Of het twee of drie jaar worden? Daar probeer ik nog niet aan te denken. Ik wil simpelweg in de F1 blijven, ook al weet ik niet hoe lang dat nog zal zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print