Felle kritiek voor Lewis Hamilton: “Hij laat zijn ego met een jumbojet invliegen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Voormalig F1-piloot Christian Danner verwacht volgend jaar bij Mercedes een fellere strijd tussen Lewis Hamilton en George Russell. De spanningen tussen beide heren zullen volgens Danner hoog oplopen en hij doet ook een opmerkelijke uitspraak over de zevenvoudig wereldkampioen.

Tijdens het eerste seizoen waarin George Russell en Lewis Hamilton een rijdersduo bij Mercedes vormden was het Hamilton die het onderspit moest delven tegenover zijn nieuwe teamgenoot. Tot grote spanningen tussen beide rijders leidde dit echter niet, waarschijnlijk doordat Mercedes niet bij machte was om helemaal vooraan mee te strijden voor de titel.

Alles verliep best gemoedelijk tussen Hamilton en Russell maar daar zal volgend voormalig F1-piloot Christian Danner volgend jaar waarschijnlijk verandering in komen.

“Het was een interessant duo op het vlak van persoonlijkheden,” aldus Danner tegenover ‘AvD Motor & Sport magazine’ boor ‘Sport1’.

“Lewis laat zijn ego immers meestal met een jumbojet invliegen en George Russell is iemand die meer een praatjesmaker is en alles met een open ingesteldheid benaderd.”

“Ik vind het erg opwindend om deze twee in één team te hebben.”

Afwachten dus of beide heren nog zo goed met elkaar overweg kunnen wanneer er voor de wereldtitel gestreden kan worden.