Fernando Alonso en Stefano Domenicali lovend over Felipe Massa

Naast het verwelkomen van Kimi Raikkonen namen Stefano Domenicali en vooral Fernando Alonso ook de tijd om Felipe Massa uitgebreid te bedanken. De Spanjaard plaatste op zijn Twitter-account een kleine fotomontage.


De Braziliaan kondigde gisteren via zijn account op Instagram zijn afscheid van Ferrari aan. De Scuderia volgde vandaag met de aankondiging van Kimi Raikkonen als nieuwe teamgenoot voor Fernando Alonso. Zowel Domenicali als Alonso wensten hem vandaag het allerbeste toe voor de toekomst.

Domenicali: “Ik wil Felipe van ganser harte bedanken voor het fantastische werk dat hij voor ons team heeft verricht in al die jaren, ook in naam van alle fans over de hele wereld. Hij heeft zich altijd als een echte teamplayer opgesteld. We hebben heel wat prachtige momenten beleefd samen, maar ook wat dramatische momenten. Deze hebben er echter voor gezorgd dat er zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak een heel intense band is ontstaan.”

“Hij zal altijd een deel van deze familie blijven, en we wensen hem dan ook het allerbeste toe voor de toekomst. Nu moeten we ons nog enkel concentreren op de resterende zeven races, en we weten dat we, zoals steeds, op Felipe kunnen rekenen om samen de vooropgestelde doelen te bereiken. We blijven er tot het einde in geloven.”

Alonso: “Ik wil Felipe bedanken voor de steun die ik en het team de voorbije jaren van hem hebben gekregen. Het afscheid straks zal niet makkelijk zijn. Hij stelde zich altijd heel professioneel op, en was een echte teamspeler. Ik ben er van overtuigd dat hij tot en met zijn laatste race alles zal geven voor Ferrari.”

“Veel geluk de volgende jaren!” twitterde Alonso vandaag. “Je zal in elk team een sterke tegenstander zijn, en we hebben nog steeds zeven races om samen plezier te maken!”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print